Renovatie 86 woningen Raamsdonksveer

In opdracht van Knaapen groep heeft van Eck trappen & kozijnen de afgelakte en beglaasde kozijnen geleverd voor de renovatie van 86 woningen prinsessenbuurt, in Raamsdonksveer iov Thuisvester.

Van Eck trappen & kozijnen heeft voor in totaal 86 woningen in diverse woningtypes alle kozijnen afgelakt en beglaasd geleverd. Tevens zijn alle deurkozijnen reeds voorzien van een door bewoners gekozen voor- of achterdeur. Ook hebben bewoners de keuze gehad om tegen betaling uitbreiding van hun woning te realiseren. Dit alles resulteerde in een project waarin haast geen enkele van de 86 woningen dezelfde specificatie had. We zijn er dan ook trots op dat wij alles na tevredenheid van Knaapen en Thuisvester hebben uitgeleverd.

Een zeer groot compliment ontvingen wij van de KOMO-inspecteur die onze kozijnen en aanpak "puur vakwerk" noemde. 

Voor Knaapen was dit een zeer uitdagend project, omdat de woningen compleet zowel binnen als buiten gerenoveerd werden. Een voorbeeld van deze uitdaging: De buitenmuur werd pas gemetseld na het vervangen van de kozijnen. Om beschadigingen te voorkomen zijn deze door Knaapen afgedekt. Klik hier  en hier voor een uitgebreid overzicht van de door Knaapen uitgevoerde werkzaamheden.

Knaapen kenmerkt zich als een vooruitstrevende aannemer, die niet alleen oog heeft voor de techniek maar ook voor de menselijke factor en hecht hier terecht veel waarde aan. Bewonersmanagement en social return zijn enkele van de sterke punten van Knaapen.

We zijn er trots op dat wij het vakmanschap uit Son ook mogen tonen in Raamsdonksveer.