Chalet Royal

Chalet Royal, sinds begin vorige eeuw bekend in Den Bosch en de wijde omgeving. Niet alleen vanwege het karakteristieke pand, maar ook vanwege het gelijknamige sterrenrestaurant, wat naam en faam had bij culinaire fijnproevers. Het pand is gelegen aan het Wilhelminaplein en geldt als de poort van het mooie Bossche centrum.

Foto's uit de oude doos

Na het faillissement van het sterrenrestaurant heeft het een tijd leeg gestaan. Maar gelukkig is het nieuw leven in geblazen. Vanaf September 2013 biedt het ruimte aan een nieuw culinair toprestaurant en in de nieuwe aanbouw hotelkamers voor Brand Loyalty en een kunstgallerij.

Aannemersbedrijf M.P. Drijvers heeft deze uitdagende renovatieklus beet genomen en het resultaat mag er zeker zijn. Van Eck trappen & kozijnen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze klus, door Drijvers te ondersteunen op het gebied van de kozijnen. Deze zijn door ons ingemeten, nieuw vervaardigd volgens de oorspronkelijke uitstraling en ook geplaatst door onze mensen. Ook voor de aanbouw hebben we diverse nieuwe kozijnen geleverd. Meest in het oogspringend is de ingang van de gallerij bestaande uit twee 3 meter hoge deuren.

We zijn er trots op dat wij ons steentje bij hebben gedragen aan de renovatie van het prachtige Chalet royal.