Kom naar de Van Eck relatiedagen op 8 en 9 juni

Dinsdag 08 Mei 2018

Het zijn bijzondere tijden voor Van Eck Trappen & Kozijnen. We hebben de laatste tijd uitdagende projecten gerealiseerd, mooie opdrachten gekregen en nieuwe gezichten verwelkomd. Waar we trots op zijn: we namen onlangs ons nieuwe paradepaard in gebruik: de Windowmaster 40. De Ferrari onder de houtbewerkingsmachines. Misschien iets minder snel, maar minstens zo krachtig.

In de waan van de dag vergeten we weleens om stil te staan bij successen. Toch vinden we het een goed moment om dat eens te doen. Niet in ons eentje op een vrijdagmiddag, maar iets uitgebreider. Samen met relaties die ook erg belangrijk voor ons zijn: klanten, leveranciers, partners, familieleden en vrienden.

We willen u graag uitnodigen voor de Van Eck Relatiedagen. Op deze dagen openen we de deuren van onze fabriek voor u. Dan willen we u graag laten zien waar Van Eck Trappen en Kozijnen voor staat en wat we allemaal doen. We geven verschillende demonstraties en onze partners en leveranciers zijn aanwezig om u te voorzien van de diverse productinformatie.

U bent van harte welkom op vrijdag 8 juni van 13.30 uur tot 19.00 uur of op zaterdag 9 juni van 10.30 uur tot 16.00 uur. Natuurlijk zullen een hapje en een drankje op deze twee feestelijke dagen niet ontbreken.

Op de zaterdag kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen.

Hopelijk tot ziens in Son op de relatiedagen! Voor vragen kun je contact opnemen met relatiedag@vanecktrappenenkozijnen.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens alle medewerkers van Van Eck Trappen en Kozijnen,
Hans Tholen en Frank Timmermans

afbeelding
Naar het overzicht